Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Аламинути»Задушени моркови с масло

Задушени моркови с масло

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
4562k2k2k5
Задушени моркови с масло4 / 4
14/05/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
20 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • моркови - 800 г
  • масло - 60 г
  • захар - 20 г
  • магданоз - 1/4 връзка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се мият, белят и се режат на кръгчета или пръчици.

Задушават се в маслото и две лъжици вода на средно силен котлон до омекване, като се подправят със захарта и солта.

Поднасят се с нарязания на дребно магданоз.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Ваня Благоева
Ваня Благоева
Страхотно предложение за гарнитура. Трябва да пробвам.
15.05.2016 12:57
2
Покажи всички подкоментари
К К
К К
Изглежда интересно!
14.05.2016 21:48
1
2
Покажи всички подкоментари
Наталия Петрова
Наталия Петрова
Защо и захар? Морковите са си сладки.
14.05.2016 18:04
2
1
1
Покажи всички подкоментари