Gotvach.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Печени Чушки»Печени пиперки с чесън и магданоз

Печени пиперки с чесън и магданоз

К КК К
Готвач
1577271689181
Печени пиперки с чесън и магданоз
Снимка: К К
1 / 3
07/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • чушки - 10 - 15 бр. червени (дебелокори)
  • чесън - 6 скилидки
  • магданоз - 2 връзки
  • оцет - 6 с.л.
  • сол - на вкус
  • олио - 3 - 4 с.л.
  • вода - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките се изпичат. След това ги оставяме да изстинат и се белят и режат в средата, редят се в кутия или тава.

В друга купа се рендосва чесънът и се реже на ситно магданозът, овкусяват се и се разбъркват.

Изсипват върху чушките и се оставят за 1 час да се овкусят. Може да се комбинират и с месо, и с картофи. А киселкото е подходящо за топъл хляб.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: