Панирани патладжани с чесън

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
06/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 862
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • патладжани - 2 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • царевично брашно - 100 г
  • сол
  • олио - за пържене
  • чесън - 3 скилидки
  • копър - 1/2 връзка
  • магданоз - 3 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме и нарязваме патладжаните на дълги ивици, поръсваме със сол и оставяме да се отцедят от горчилката.

Измиваме и подсушаваме резените и ги топим в царевично брашно, после в яйце и пак в брашно и яйце.

Пържем патладжаните в загрято олио и ги отцеждаме на салфетка от излишната мазнина.

Сервираме поръсени с наситнени чесън, копър и магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар