Панирани патладжани с чесън

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
3k
959
3k
06/07/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 688
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и обелваме и нарязваме патладжаните на дълги ивици, поръсваме със сол и оставяме да се отцедят от горчилката.

Измиваме и подсушаваме резените и ги топим в царевично брашно, после в яйце и пак в брашно и яйце.

Пържем патладжаните в загрято олио и ги отцеждаме на салфетка от излишната мазнина.

Сервираме поръсени с наситнени чесън, копър и магданоз.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар