Шоколадов кекс с черен шоколад

Gergana TsvetanovaGergana Tsvetanova
Готвач
445
3k
723
2k
2
17/07/2016
"Само на нас ли ни се струва, че има нещо завладяващо неустоимо в шоколадов кекс с още шоколад "
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции14 парчета
Сготви+1 точка
18 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо17 157
  • Преглеждания за месеца149
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена18

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кекс

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта, олиото и киселото мляко.

Добавя се разтопеният на водна баня шоколад и пресятото брашно с бакпулвера.

Пече се на 190 градуса до суха клечка.

Изпеченият кекс се полива с другия шоколад, разтопен на водна баня с малко олио.

Забележка: Мерителната чаша е с обем 250 мл

Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
Приготвяй си тази рецепта в:
Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
7.50 лв.
Виж ››

Класическа форма за кекс с качествено тефлоново покритие - изборът на практичната домакиня

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар