Домашен зеленчуков сач

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
1507
1412
1541
5
03/09/2016
"Ароматно зеленчуково вълшебство, приготвено в сач - хем лека вечеря, хем вкусна гарнитура за пържоли!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 609
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата23
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме печурките на филийки, лука - на едри парчета, патладжана и тиквичката - на дребни кубчета, които се осоляват, да им излезе излишната вода.

Чушките печем и обелваме, тях може да ги добавим съвсем накрая цели.

Всички нарязани продукти запържваме с повече олио в дълбок тиган и прехвърляме в загрят сач, като добавяме печените чушки, домат и краставичките.

Отгоре посипваме със кашкавал и магданоз. Добавяме и лютите чушки, лимон и морков.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар