Начин на приготвяне
Бонфилето го овкусяваме с черен пипер и сол на вкус от двете страни.
Слагаме в съд малко брашно и овалваме всяко едно от парчетата бон филе от двете страни.
В друг съд разбиваме две яйца и 50 мл прясно мляко с тел. Овалваме ги след това в сместа от яйце и прясно мляко.
През това време сгряваме олио в тиган. Изпържваме бон филетата от двете страни. Вадим ги от тигана и ги отделяме на една страна в чиния.
Почистваме скилидките чесън и ги измиваме. Нарязваме чесъна на много тънки ленти.
В друг чист тиган си слагаме 60 г краве масло. Оставяме да се сгорещи. Връщаме отново за кратко панираните бон филета. Обръщаме ги от двете страни. Добавяме чесана. Изсипваме 1 ч.ч. бяло вино. Намаляваме котлона и оставяме да къкри.
Месото остава на жълт сос с чесън.