Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Карантия»Задушен свински дроб във фолио

Задушен свински дроб във фолио

Задушен свински дроб във фолио
Снимка: Ваня Георгиева
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
70 мин.
Порции
6
"За да остане свинският дроб сочен и ароматен - задушете го във фолио Аз да остане свински дроб и за вас, канете на гости само хора, които са на диета"

Необходими Продукти

  • свински дроб - 800 г
  • лук - 3 глави
  • чубрица - 1 с.л.
  • лют пушен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският дроб се измива добре след което се нарязва на дребни кубчета. Залива се с вода и така сменете две три води за да се избистри.

Лука нарязваме на средно големи парченца. В купа омесваме дроба с всички подправки и малко олио.

Нарязваме парчета фолио и слагаме по 2 с.л. от дроба, завиваме фолиото като плик.

На загрята скара слагаме оформените пликчета и печем, като обръщаме от двете страни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: