Вкусни пилешки дробчета с праз и лук

09/10/2018
"Не можем да ви опишем колко е вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо34 509
  • Преглеждания за месеца2368
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.9 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете дробчетата в студена вода и ги оставете за около 30 мин., за да се отцеди кръвта. Изплакнете дробчетата и ги подсушете.

Почистете лука и праза, и ги нарежете на ситно. Загрейте олиото, добавете дробчетата и зеленчуците. Прибавете червеният пипер и черният пипер.

Задушете, докато дробчетата си променят цвета и зеленчуците омекнат.

Прехвърлете всичко в тавичка и запечете в загрята фурна, докато ястието остане на мазнина. Овкусете със сол.

Стават разкошни дробчета с лук.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар