Начин на приготвяне
Беконът се нарязва на тънки ленти и се подрежда върху фолио. Върху него се разстила пилешкото филе, поръсено със сол и черен пипер.
Задушете гъбите и спанака в малко масло и ги разпределете върху филето. Отгоре се разстила каймата, предварително овкусена с подправки по избор и нарязан на ситно лук.
Нарязват се краставичките и сварените моркови на ленти. Подреждат се по средата на пласта от кайма.
Отгоре се поръсва с настъргано топено сирене и се подреждат парчета кашкавал. Внимателно се завива на стегнато руло с помощта на фолиото.
Поръсва се с черен пипер и малко зехтин и се завива с фолиото. Руладината се слага в тава и се запича на 200 градуса около час. След това се развива фолиото и се допича.
Пилешко руло в бекон с богата плънка се сервира нарязано на парчета с гарнитура по избор.