Карначета с яйца на тиган

цветослава кирковацветослава киркова
Готвач
393
1k
543
830
1
28/10/2016
"Идейка за вкусен и бърз обяд "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 585
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг2.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете лука на шайби, сипете олио в дълбок тиган и задушете лука, докато поомекне.

Карначетата нарежете на парчета и ги добавете при лука, пържете, докато карначетата сменят цвета си, и са почти готови.

Разбийте леко яйцата и ги добавете при карначетата и лука, добавете подправките, бъркайте непрекъснато, за да не загорят яйцата, и да се разпределят добре между карначетата.

Свалете ястието от котлона, сложете го в подходяща чиния и го поръсете с настъргания кашкавал.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар