Пилешки шницел с орехова коричка

Monika IvanovaMonika Ivanova
Мастър Шеф
444
1k
1k
890
5
14/12/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо225
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С миксер разбийте яйцата като към тях добавите и горчицата. Филетата измийте, почистете, подправете със сол и бял пипер и оваляйте в брашно.

Потапяте пилешкото в разбитите яйца, след което поръсвате хубаво отвсякъде с натрошени ядки (може да използвате, орехи, лешници, бадеми по свой вкус).

Притиснете ядките, за да полепнат хубаво и запържете в маслото и от двете страни по около 5-6 минути на страна на средна температура.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар