Начин на приготвяне
В купа пресях брашното с бакпулвера. Добавих захарта и меда. Разтворих какаото в горещата вода и го добавих към сухите съставки.
Разбърках добре и изсипах места в намаслена форма за тарталета (с изпъкнало дъно).
Пекох на 180 градуса около 40 минути. Извадих от фурната и оставих да се охлади.
Сипах сметаната и маслото в касерола. След като се разтопи маслото , прибавих начупения шоколад. Бърках, докато се разтопи. Свалих от котлона и оставих леко да се охлади.
Поставих в чиния тарталетата с отвора нагоре. Намазах с конфитюр и залях с шоколадовата глазура.
Хубаво разпределих ганаша, украсих с малини и оставих в хладилника да стегне.
Извадих тарталетата от хладилника 30 минути по-рано преди консумация.
Медената тарталета с шоколадов ганаш е готова.