Зеленчуци на пара с кашкавал

Мина ДимитроваМина Димитрова
Иноватор
236
2k
810
681
13/01/2017
"Разбира се, без кашкавал ще бъде супер здравословно, но с кашкавал е супер вкусно - труден избор"
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 579
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете и измийте зеленчуците. Морковите нарежете на колелца. Главите броколи и карфиол разделете на розички.

Кашкавала настържете на ренде. Всички зеленчуци сварете на пара. Още докато са горещи зеленчуците, добавете маслото, нарязано на парчета.

Много бързо то ще се разтопи, добавете сол на вкус и разбъркайте. Разпределете зеленчуците в чиния за поднасяне и посипете обилно с настъргания кашкавал, който веднага ще започне да се разтапя.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар