Бърз хляб с бира и чубрица

ReniReniНовак3622
29/01/2017
"Оказва се, че бирата е онази магическа съставка, която прави не само пържолите вкусни, но и хлябът уникален "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо783
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Фурната се загрява на 190 градуса.

В купа се пресява брашното, заедно с бакпулвера, солта и содата. Добавят се захарта, чубрицата и сиренето.

Всичко се разбърква и се сипва бирата. Тестото бързо се обърква и се прехвърля в намазнена огнеоупорна форма.

Пече се 50 мин, след което се оставя да престои във форма още 10 Мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар