Домашна капама с агнешко месо

Домашна капама с агнешко месо

Мария ГулековаМария Гулекова
Помощник Готвач
411
947
155
751
1
22/02/2017
"Това е най-сочното агнешко, което сме опитвали"
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 831
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на порции, посоляваме ги и ги поръсваме с черен пипер.

В тенджера под налягане нареждаме половината месо, а върху него нареждаме нарязаните на кубчета картофи, нарязаните на ситно лапад, джоджен и магданоз.

Отгоре слагаме другата половина от месото и заливаме с доматите, виното и разбитото брашно с водата.

Затваряме тенджерата и варим 10-15 минути на силен огън, след което намаляваме огъня и варим за още 60 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар