Лечо с говеждо месо

Мария ГулековаМария ГулековаПомощник Готвач40914111
22/02/2017
"Крехко говеждо и вкусни зеленчуци - перфектното лекарство при липса на апетит и лошо настроение "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 317
  • Преглеждания за месеца41
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре месото и го нарязваме на ивички. Слагаме го в тавичка и го заливаме олиото. Запичаме го леко, след което го изсипваме в тенджера под налягане, добавяме 2 ч.ч. вода и сол на вкус и варим за 30 мин.

През това време бланшираме предварително нарязания зелен фасул в гореща вода, а останалите зеленчуци нарязваме.

Когато махнем месото от огъня към него добавяме всички зеленчуци, нарязания джоджен, магданоз, червения пипер и 1 ч.ч. топла вода. Всичко това задушаваме за още 30 мин.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар