Начин на приготвяне
Сложете зехтина в тиган, загрейте. Нарежете месото на дребни парчета. Сложете в тигана и запържете за 5-6 мин. до златисто.
Нарежете лука и гъбите, добавете ги в тигана и запържете за 2-3мин. Сипете пилешкия бульон и сметаната, разбъркайте, посолете на вкус и подправете с черен пипер.
Ако тиганът ви е температуроустойчив, оставете всичко в него. Ако ли не, прехвърлете всичко в тавичка.
Разточете тестото, така че да може да покрие сместа.
Сложете тестото и покрийте, да стане като капак, като краищата натиснете надолу към сместа. Направете малка дупка в средата на кората, така че да излиза парата. Намажете с малко прясно мляко и сложете в загрята фурна на 180 градуса за 20-25 мин. до златиста кора.