Карамелизиран кускус

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
27/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 673
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете кускуса да се свари, след което го отцедете.

В тиган на котлона сложете захарта да се карамелизира, като разбърквате и добавете маслото.

След това разредете с прясното мляко, канелата и добавете кускуса.

Разбъркайте хубаво и снемете от котлона карамеления десерт.

По желание поднесете карамелизирани кускус със сушени плодове по избор.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар