Карамелизиран кускус

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър324
10/04/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 109
  • Преглеждания за месеца48
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

    * мерки и количества

    Начин на приготвяне

    Сложете кус куса да се свари, след което го отцедете.

    В тиган на котлона сложете захарта да се карамелизира, като разбърквате и добавете маслото.

    След това разредете с прясното мляко, канелата и добавете кус куса.

    Разбъркайте хубаво и снемете от котлона. ПО желание поднесете със сушени плодове по избор.

    Рейтинг

    5 3
    4 1
    3 1
    2 0
    1 0
    Дай твоята оценка:

    Коментари

    Изпрати

    Бъди първият, който ще напише коментар