Фокача от парено тесто

31/03/2017
"Само за майстори - фокача, но не месена, а от парено тесто. Готови ли сте за предизвикателството?"
Приготвяне35 мин.
Готвене35 мин.
Общо70 мин.
Порции4 парчета
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо748
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Водата заедно с маслото се кипва с щипка сол. Към кипналата вода се прибавя брашното и се бърка с миксер на най-висока степен, докато тестото не започне да се отлепя от стените.

Леко се охлажда и се прибавят последователно яйцата.

Прибавя се 2/3 от кашкавала, нарязан на кубчета.

В намазнена тава се поставя така приготвеното тесто и отгоре се поръсва с останалия кашкавал.

Пече се около 35 мин на 180 градуса.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар