Начин на приготвяне
В топлата вода сипваме маята и захарта и разбъркваме. Разтопяваме маслото и го сипваме.
Смесваме брашното, солта и царевичното нишесте и към тях добавяме маята и маслото. Омесваме тесто и го оставяме да втасва за 1 час.
В дълбок тиган запържваме каймата, чесъна и гъбите и ги овкусяваме с черен пипер и малко сол.
В тенджерка сваряваме до сгъстяваме доматите от консерва (ако е нужно ги пасираме).
Разточваме на много тънък правоъгълен лист тестото. Намазваме го навсякъде с доматен сос. Сипваме равномерно каймата и разпределяме моцарелата, накъсана или настъргана.
Навиваме на руло и нарясваме на охлювчета, дебели около 3-4 см. Подреждаме ги в тавичка, покрита с хартия за печене и изпичаме до златисто.