Стерилизирана туршия

Stef VichkovaStef Vichkova
Новак
8
25
10
13
12/12/2017
Приготвяне120 мин.
Готвене20 мин.
Общо140 мин.
Порции25
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 945
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Карфиолът се почиства и накъсва на дребно. Зелето се накълцва на ситно, а марковите се рендосват на едрата страна.

Ако желаете кервиз, той също се наситнява. Всичко се слага в голям съд и се обърква.

За маринатата всичко се слага в тенджера до завиране, а след това трябва да изстине.

Марината се обърква с туршията, като остава да престои всичко 2-3 часа.

Пълни се в бурканите до с достатъчно марина. Стерилизира се за 2-3 мин.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Албена Атанасова
Това е една от любимите туршии на семейството ми!
0
0