Тутманик с лимецово брашно

Monika IvanovaMonika IvanovaМастър Шеф44010643725
18/12/2017
"Здравесловен тутманик замесете и всички вкъщи ще са доволни "
Приготвяне5 мин.
Готвене30 мин.
Общо35 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 130
  • Преглеждания за месеца44
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Споменатите по-горе продукти се разбъркват добре в голяма купа и сместа се оставя да почине за половин час. В малка тава сложете хартия за печене и изсипете сместа.

Тутманикът се пече на 220 градуса до готовност. Не очаквайте да стане пухкав, тъй като няма набухватели, а и лимецовото брашно е по-различно от бялото.

Готовия тутманик разделете на няколко парчета (3 или 6) и хапвайте по едно-две заедно с друга храна.

Бележка: Когато обичате да похапвате тестени изделия, но ви се струват прекалено тежки, можете да опитате с подобни на този тутманик вкусотии. Рецептата е базирана по Зоната, което е балансиран начин на хранене.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар