Телешки стек с гарнитура по испански

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
21/02/2018
"Истинска кулинарна корида - опитайте нашия телешки стек по испански "
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 040
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Мариновайте телешкия стек във виното с дафиновия лист и нарязания на едро чесън.

Оставете да се маринова месото за около час, след което сипете зехтин в тиган и изпържете до получаване на златист загар.

Нарежете гъбите на ивички, лука на дребно и отстранете костилките на маслините. В същата мазнина в която сте пържили стековете добавете лук и гъбите, леко запържете след което прибавете доматения сок с пюрето и маслините.

Когато изври и се сгъсти сосът изключете и овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте ястието топло с клонка магданоз.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар