Вълчи хапки с лук

26/02/2018
"И тогава Вълкът казал на бабата Остави тези приказки, това хапки с лук ли са или ... "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 015
  • Преглеждания за месеца97
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мариновайте свинското месо в соев сос и червено вино за около 30 минути.

Наредете го в тава, подходяща за печене, и го сложете в загрята фурна до 200 градуса.

Запечете за около 20 минути, след което добавете нарязаните лук, праз и чушки.

Добавете и маринованите гъби, овкусете със сол и черен пипер. Поръсете със зехтин. Допечете до готовност.

Поднесете с чаша червено вино.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар