Неустоими Свински Бъбреци по Селски

Ваня ГеоргиеваВаня ГеоргиеваГуру1493140615275
15/03/2018
"По селски - значи бъбреци с гарантирано добър вкус и неустоим аромат "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 377
  • Преглеждания за месеца211
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свински бъбреци - 6 бр.
  • стар лук - 2 глави
  • доматено пюре - 1 ч.ч. (може и доматен сок)
  • печени чушки - 3 бр. червени
  • черен пипер
  • червен пипер
  • чубрица
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете бъбреците в студена вода с две супени лъжици оцет, оставете ги така за около 30 минути. Измийте ги и нарежете на дребни парчета.

Нарежете лука и чушките и оставете на страна.

Сипете олио в тиган или тенджера и задушете бъбреците, те си пускат доста сок, затова не е нужна вода.

По-късно прибавете лука и задушете заедно, като ги разбърквате.

Най-накрая сипете и доматеното пюре или сок, чушките и овкусете с подправките.

Заедно ги запържете, след което поръсете с малко червен пипер.

Сервирайте топли с чаша вино.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар