Свински карета с топено сирене

Нина Иванова ИвановаНина Иванова Иванова
Мастър Шеф
614
5k
2k
2k
7
26/03/2018
"Не се препоръчва за хора със слаби сърца - уникални свински каренца "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 699
  • Преглеждания за месеца461
  • Преглеждания за седмицата124
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пържоли

Начин на приготвяне

Смесете подправките и натрийте хубаво каретата с тях. Сложете ги в съд и ги полейте с бялото вино.

Междувременно почистете гъбите и ги нарежете на полумесеци. Обелете домата и лука и ги нарежете на тънки парчета.

В тава за печене наредете каретата, като между тях сложете гъбите, доматите и лука.

Покрийте месото с нарязано топено сирене сипете бяло вино.

Захлупете тавата с капак или с фолио. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за 40 мин.

Сервирайте с картофено пюре или друга гарнитура по желание.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар