Суджучена каша

28/03/2018
"Каша, която не е подходяща за бебета, а само за техните родители "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 687
  • Преглеждания за месеца248
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме лука, като го нарязваме и запържваме в олиото.

Към него добавяме брашното и червения пипер, както и нарязаните на дребно домати, разбъркваме и задушаваме.

Всичко това заливаме с топла вода - толкова, колкото да се покрие, и оставяме да ври, докато омекне лукът.

След като е готово, прибавяме и нарязания суджук и чубрицата.

Посоляваме, ако има нужда, и оставяме, докато суджукът омекне.

Поднасяме, докато е още топло самото ястие.

Барбекю сет от 4 прибора в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Барбекю сет от 4 прибора в калъф
22.99 лв.
Виж ››

Страхотен барбекю сет от 4 части, който всеки уважаващ себе си повелител на скарата трябва да има. Всички пособия за приготвянето на месо и зеленчуци са събрани на едно място в комплекта за барбекю, който търпеливо очаква своя нов притежател.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар