Език с Масло и Гъби

06/04/2018
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо992
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В съд поставяме езика и го сваряваме до готовност. Белим и нарязваме на филийки, както и гъбите.

Лука и морковите нарязваме на ситно.

В тиган поставяме маслото, разтапяме и прибавяме лука, леко да се запържи.

Добавяме нарязания език и морковите, като оставяме да се задушат.

След като са задушени, добавяме накрая гъбите, дафиновия лист и подправките.

Оставяме за около 10-15 минути, докато се задушат гъбите.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар