Пържена Осмянка

Пържена Осмянка
Снимка: Веселина Константинова
2 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
3
"Съгласни ли сте с нас, че осмянката е най-вкусната част на прасета - ето го и доказателството"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 600 г осмянка
  • сол
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио - 3 с.л.
  • праз - 3 стръка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете осмянката със сол.

Почистете праза и го нарежете на ситно.

В тиган за пържене сложете овкусената осмянка. Полейте с олиото и запържете.

След като обърнете парчетата добавете праза и поръсете с червен пипер и черен пипер.

Пържете докато празът омекне, а месото добие приятен златист загар.

Сервирайте пърженото свинско с подходяща салата.

Пържената Осмянка е готова.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: