Свинска манджа със зелен фасул

Маряна
Маряна
Новак
03/02/2012
"Любимата ни зимна манджа къкри на печката, а на вас ви предлагаме да я опитате "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо11 910
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на дребно и се задушава в сгорещеното олио заедно с нарязания на ситно кромид лук до омекване.

Прибавя се лютеницата и се разрежда със сгорещения бульон. Посолява се и се прибавя зеленият фасул. Вари се на тих огън.

Готовата манджа се подправя с лимонов сок и се отмества от огъня.

Прибавя се сметаната, разбърква се, слага се кравето масло и се поръсва със ситно нарязан копър.

Рейтинг

5 5
4 4
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар