Начин на приготвяне
Нарязваме на малки парчета месото и го слагаме в тенджера под налягане.
Нарязваме на ситно киселото зеле, сипваме го в тенджерата, наливаме достатъчно количество вода, затваряме и варим 20 минути.
През това време си нарязваме чушката и лука на малки парченца. Доматите обелваме и нарязваме и тях на дребно. Добавяме зеленчуците в тенджерата, сипваме солта, двата вида пипер.
Картофите обелваме и настъргваме директно в тенджерата. Продължаваме да варим, но вече без капак до намаляване на течността наполовина и пълното сваряване на зеленчуците.
Разреждаме нишестето с малко вода и го добавяме в тенджерата при постоянно бъркане.
Отместваме от котлона, затваряме капака и оставяме така за 30 минути.
След това сервираме.