Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Страхотна рецепта, браво!
30.05.2022 00:17
marcheva14
marcheva14
Нищо, Теди, разбрахме се. За мен агнешкото си е тлъсто месо, на снимката и така изглежда, блещи направо. Сега, да не се обидиш, снимката е прекрасна, подредена чиния, всичко си е точно. Браво!
08.05.2017 00:02
Теодора  Иванова Каменова
Теодора Иванова Каменова
Разбирам , няма проблем.Аз дори бях уточнила, че месото и канапето се готвят поотделно в тази рецепта именно заради мазнината, която се отделя в по-голямо количество от агнешкото месо , но това не е публикувано
07.05.2017 22:59
marcheva14
marcheva14
"Издайнически", добре казано. Не попитах с лошо любопитство, смятам че разбираш.
07.05.2017 22:21
Теодора  Иванова Каменова
Теодора Иванова Каменова
Имате право да гласувате както желаете , но ако беше мазно, щеше да има мазнина встрани около канапето , все пак чинията е бяла и щеше да личи.Мазнината винаги се стича издайнически
07.05.2017 20:19
marcheva14
marcheva14
Хубава е тази рецепта и е много добре поставено канапето от ориз и лапад, но гласувах с 4-ка, защото ми се вижда прекалено мазно, може би и от снимката така изглежда.
07.05.2017 19:40