Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Не се готви така свинско със зеле. Първо 4 суп лъжици оцет е 80мл. Вие туршия ли правите? Месото се задушава заедно със зелето, за да си пусне сока в яденето.
23.11.2024 17:04
Анонимен
Анонимен
Хареса ми, много! Благодаря!
23.11.2024 12:12
Анонимен
Анонимен
Здравейте, рецечтата е страхотна. Така сготвено, всички в къщи го ядат, иначе не го кусваха. Благодаря Ви за вкусотийката!
22.02.2023 09:49
2
1
Христо Славейков
Христо Славейков
Класика в жанра!
06.02.2023 21:23
1
Анонимен
Анонимен
Мдааа, аз помня дафинов лист, тук индийско орехче за разкош... И, ако исках вкус на оцет, щях да си го направя с кисело зеле...
01.11.2022 17:43
4
3
Йозлям Кадирова
Йозлям Кадирова
Страхотно. Бързо и вкусно.
13.07.2018 11:35
3
1
Теодора  Иванова Каменова
Теодора Иванова Каменова
Благодаря, радвам се , че ви допада
13.07.2018 11:39
1
1