Тази рецепта коментираха

Коментари (7)

Изпрати
Ива
Ива
24.10.2014 13:26
Това не е яхния - яхнията е манджа с доста сос. Това на снимката си е задушено телешко със зеленчуци. Накрая се слага малко размито брашно за сгъстяване на соса.
1
1
Мирослав
Мирослав
21.08.2012 13:33
1 голяма консерва, не от малките, поне аз толкова ползвам
1
1
Федя
Федя
18.08.2012 11:50
...а консервата с грах колко е голяма ?!
1
0
елка
елка
21.02.2011 12:33
А брашното от къде се взе ?
0
1
Petya
Petya
01.02.2011 17:55
Да, наистина, грахчето се изпари от рецептата.
1
0
Валя
Валя
31.08.2010 13:53
Сигурно малко преди да сипе водата или веднага след това, според мен.
1
0
111
111
22.08.2010 01:40
А кога сложи граха ?
1
0