Белият шоколад е за украсата, иначе тортата е превъзходна !!!
03.11.2013 15:32
1
Петя
Не съм пробвала рецептата, но ми се струва нещо не наред 200 масло и 2 лъжици захар?
16.07.2013 13:02
1
диди
Тортата е супер.След като я опитаха в къщи я правя всяка неделя.
09.12.2012 19:47
2
Николина Андонова
Блата след 40мин. печене на 180гр. изгоря! Не знам какви са вашите фурни, но като се замислих, то хляб да беше щеше да изгори за това време! Рецептата не е вярна.
23.11.2012 19:21
1
fanny
Ще се опитам да направя тортата! Като гледам си заслужава!!!
22.04.2012 14:18
1
violeta
Тортата е супер!
26.03.2012 15:27
1
кети
аз го ползвах за украсата, както е обяснено
08.03.2012 12:28
1
Iveliana
А къде се слага белия шоколад? никъде не го видях, освен в изброените продукти.
07.03.2012 19:50
1
амон ра
тортата е страхотна! не виждам нищо неясно. четете и мислете, за да няма после дебилни коментари или въпроси от рода на "краве ли е маслото";-)))))
20.02.2012 22:03
1
Павлина
Тази торта надмина очакванията ми.Страхотна е!
17.02.2012 11:55
цеци
не съм яла по вкусна торта
10.02.2012 19:10
Веска
Рецептата е неясна. Пишете необходими 500 гр. тъмен шоколад и 150 бял, а се вижда, че сте сложили 150 гр. в блата и 200 гр. в крема / пълнежа /. Напишете по-ясна рецепта. Не зная как хората са коментирали тази торта след като не е ясно как да се направи. Благодаря.
22.10.2011 23:06
1
viki
Уникална рецепта за шоколадова торта. Както се казва по-надолу - само за ценители. Само, че рецептата не е много добре обяснена, но пак се получава супер вкусна.
07.10.2011 01:49
атанас тодев
Това е само за ценители, себе уважаващ човек, който обича шоколада.
03.07.2011 15:55
силвия
А сметаната каква е ?
12.06.2011 18:45
Тяна
Перфектна комбинация. Изключително лесно за приготвяне и като резултат е невероятна.
03.04.2011 13:53
Даринка
Маслото краве ли е или ?
28.03.2011 21:19
1
Той
Не, маслото е от камила.
17.12.2015 16:04
3
Albena
И още нещо, слагайте хартия на дъното на тавата, в която печете, ако ви е трудно да разрежете един блат над две, изпечете два, или три, по-тънки, но избягвате рязането, аз направих така. Брашното е точно две лъжици и може би, малко смлени орехи, но това си е от мен.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани