Ако оризът е наистина предварително сварен, това значи че след още 50 мин. варене на сармите, ще е преварен - мисля, че не е това целта на готвенето! Да не говорим, че трябва да поработите над свиването - не искам да Ви обидя, а да Ви стимулирам към напредък :) И още една тънкост -сармите стават най-хубави с праз, не че е задължително, просто опитайте и ще видите разликата. Иначе рецептата Ви е хубава и без разни изгъзици, които напоследък се появяват из Мрежата. Очевидно сте амбициозна домакиня и това ме радва!
12.12.2024 16:41
15
3
Анонимен
Това рецепта за сърми ли е или някаква шизофрения ?
До кода хора които си нямат и понятие от готвене ще пишат вицове в готварски сайтове ?
04.02.2025 12:46
Анонимен
Близо полвин тон кайма
14.10.2023 17:50
3
4
Анонимен
400 кила кайма не са ли малко множко за една зелка?
26.09.2022 09:50
9
2
1
Анонимен
Еее,много на душманите????
05.11.2023 12:50
2
Венцеслав Вълканов
Тези сърми наистина станаха много вкусни!
17.02.2022 14:54
1
1
1
Анонимен
С полвин тон кайма да си оближеш пръстите.
Майтапа настрана, нп рецептата си чудесничка!
До кода хора които си нямат и понятие от готвене ще пишат вицове в готварски сайтове ?
Майтапа настрана, нп рецептата си чудесничка!