Тази рецепта коментираха

Анонимен
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Здравейте. За крема пише да се разбият жълтъците в чаша мляко със захарта. После пише да се загрее останалото мляко пак със захарта. Всъщност на кое място по-точно се слага захарта и кога се добавят жълтъците с другото мляко (никъде не пише). А като сипем сухите брашно и нишесте към горещата смес, няма ли да станат на бучки? Не е ли по- добре те да се разбият в отделената чаша мляко с жълтъците? А сметаната разбита или течна се слага в изстиналия крем?
25.01.2023 13:33

Последно Коментирани

Еклерите на ЙолиЕклериЕклерите на Йоли13
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Варено жито с канелаЖитоВарено жито с канела41
Веселина КонстантиноваВеселина Константинова2k15k18k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1518
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Грис халваХалваГрис халва309
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k