Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Какво?, "Първо месите питата, като прибавяте брашното и киселото мляко. След това слагате яйцата захарта и т.н. Месите питата до хомогенизиране на тестото." Питката не е готова а вие "месите", явно понятията са объркани. После обясненията са половинчати.
05.05.2023 02:03
дегустатора
дегустатора
какви ти пликчетч брашно ?продава се на пакети.А пък и ванилия...
01.03.2014 10:57
1
Ro Zi
Ro Zi
това са пълни глупости ,на какво прилича това-пликчета,сироп,неясна рецепта-незнам ако я направя какво ще се получи
28.02.2014 09:45
Дани
Дани
Пликчетата може би са 2 пакета по 1 кг. брашно като се има предвид количеството на течните съставки. Но да, рецептата не е написана както трябва, неясна е, този сироп откъде се появи, какъв е и къде са продуктите за него? Очевидно Руси се е опитал/а да преразкаже нещо, което сигурно е опитвал/а и е било харесано. Но определено това не е добър начин за представяне на рецепта. Личи си, че автора не е на ти с готвенето. По-скоро е бил впечатлен от тази пита и е искал да я сподели с читателите на сайта, но не се е получило добре.
02.11.2013 18:56
2
1
Л.Камчев
Л.Камчев
Съгласен съм с Ваня. Това на снимката са по-скоро милинки, отколкото пита. Според мен няма значение в каква последователност се слагат продуктите, излишно усложнена е технологията, за да се представи като нещо оригинално. 1/2 лАжица сода е малко за цяло бурканче кис.мляко, трябва да е поне една. 30 мин. за втасване също е малко време. Навярно рецептата е писана от някой, който хал-хабер си няма понятие от кулинарство, иначе едва ли щеше да пише разточва се на ръце, разточването става с точилка, тя затова и се казва така, защото точи ;) С ръце може да се разтегли тестото, но не и да се разточи :) :)
02.11.2013 15:56
1
Ваня
Ваня
Много неясна рецепта!Какви са тези пликчета с брашно?Моля пояснете! Иначе питата на снимката изглежда много вкусна.
02.11.2013 15:14
3