Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Ами разбира се ,че не се вари.Нали се залива с горещия бульон.Перфектни са!!!!!!¡
02.12.2023 13:44
1
Анонимен
Анонимен
Аз не варя соса. Забърквам яйцата, млякото и брашното, в тази смес изливам врелия сос от чушките, /това, разбира се се пресича/, и после връщам всичко обратно в тавата, като запичам още малко.
25.09.2021 15:59
5
1
Albena Angelova
Albena Angelova
харесва ми тази рецепта, пробвах я и станаха чудесни чушките :)
11.07.2016 19:33
9
Илияна Димова
Илияна Димова
Дали ще се получи да залеем чушките със сосчето и малко да запечем във фурната
31.01.2016 16:43
7
1
1
Avror
Avror
Не съм пробвала, но мисля, че сте стане :) Можете ли да споделите мнение как се е получило, след като сте го запекли. Благодаря предварително :)
31.01.2016 17:46
стеф
стеф
Как разбърквате непрекъснато!!?
01.09.2015 20:04
1
2
Надя
Надя
Разбитите яйца, кисело мляко и брашно могат да се добавят и в последните 5 минути от приготвянето на чушките като заливка.По този начин също стават страхотно!
22.07.2015 16:30
3
1
Малин
Малин
Не е написано никаде, че за приготвяне на соса, сместа от яйцата с киселото мляко и брашното трябва да се загрее на котлона и след това да се добави бульона и да поври до леко сгъстяване. ( )

Соса ми стана горчив и не ставаше за употреба :(
25.12.2014 13:57
3
2
1
Avror
Avror
Никога не съм ги загрявала и до сега не ми се е получавал горчив соса. Приятелки също я правят по този начин и никога не са се оплаквали.
26.12.2014 18:37
Евгени Иванов
Евгени Иванов
Здравей!
Искам да питам дали трябва да покрия тавата във фурната?
Благодаря предварително!
27.09.2014 16:06
1
1
1
Avror
Avror
Здравей!
Аз не я покривам с нищо, но ако си прецениш можеш да я покриеш. Според мен лично няма нужда :)
27.09.2014 18:33
1
1
NADYA
NADYA
почвам да ги приготваям да видим какво ще се получи
27.02.2014 21:15
1
Камъче
Камъче
Какъв бульон, та той нали е изврял по време на печенето??? (моят мозък е буден!)
13.01.2014 13:41
3
8
1
Avror
Avror
Няма да изври, ако сложиш достатъчно вода. Винаги слагам толкова вода, че да покрие до половина чушките и до сега никога не ми се е случвало да ми изври водата! Преди да си опитала недей да коментираш, а ако си опитала и ти е извряла водата, значи нещо не си направила както трябва!
13.01.2014 14:04
7
1
айвънчо
айвънчо
Бульона от печените пълнени чушки е врял и затова като се прибави към яйчената смес при непрекъснато разбъркване е готов за заливане на порцията чушки преди сервиране!(уж сте домакини а задавате тъпи въпроси,че размърдайте заспалите си мозъчета....)
01.12.2013 22:28
14
8
ира
ира
а соса не трябва ли да заври
01.12.2013 22:00
7
4