Тази рецепта коментираха

Анонимен
Людмил
Людмил
Бързо и простичко, браво
25.04.2018 10:59
Петя Конова
Петя Конова
Лещата освен, че е вкусна е и много полезна.
01.04.2018 18:13
Ивета Митова
Ивета Митова
И аз не мога да готвя ама неволата учи най - добре ....Няма по довър учител ор нея
07.12.2012 13:44
2
1
John West
John West
Смятам, че рецептите трябва да се пишат по-подробно - с време, последователност. "Полусварената леща" например може да е термин познат на хората, запознати с готварството, или всяка редова домакиня, но за нас "дилетантите" е предизвикателство. А ако аргументът ви е, "Научете се да готвите и ще разберете.", моят е - "Ами, мислех, че това е целта на сайта."
26.11.2012 21:10
6
ани
ани
Не мога да готвя, а информацията е неподробна и до колкото мога ще я изпълня...
28.10.2012 11:20
1
Десислава Георгиева
Десислава Георгиева
Рецептата е добра.Различна е с добавянето на дафинов лист.
Само един съвет приемете. Преди публикуване на рецептите проверете дали сте написали всички продукти в опцията Приготвяне.
11.03.2012 09:57
2