Звезди, можеш ли да ми кажеш долу-горе за колко време ги оставяш да втасат, че съм още начинаеща в тестените изделия и преценката ми не е от най-точните. :)
Извинявай ,ако ми е глупав въпроса, но предпочитам да се подсигуря.
Поздрави
24.03.2014 14:17
1
Nick
Ако се омеси от вечерта, слага се в хладилника, на сутринта е готово. Иначе на стайна, час и половина. И друго, след оформяне на топките може да не се чака второто втасване. Но печенето става в студена фурна. Докато достигне температурата за печене питката бухва отново ;-) И направи снимка, питката е с уникален аромат та чак се наслюнчвам :-)
Извинявай ,ако ми е глупав въпроса, но предпочитам да се подсигуря.
Поздрави