Абсолютно съм съгласна,че това не е рецепта за лаваш.Първо няма царевично брашно,второ няма мая,трето се маже с яйце и кисело мляко.А снимката е на някакви пърленки вероятно.Лаваша е издут като балон и е изцяло кух отвътре.Точно за това се маже,за да може яйцето да запечата тестото и да се получи ефекта с издуването.А белия лаваш,който прилича на питките за дюнер не се маже с яйце и се покрива при изваждането от пеща.Но това не е рецепта на никой от двата!Не знам как така си пишете някакви измислени рецепти.Като слагате името на нещо толкова известно като този турски хляб,поне се поинтересувайте наистина как се прави!Ще ви кача снимка,за да добиете някаква представа.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани