Тази рецепта коментираха

Коментари (6)

Изпрати
никнай
никнай
22.01.2016 23:39
Не е лошо, става но сметаната е излишна
7
1
Мариела Христова
Направих по ваша рецепта, но без заквасена сметана.
5
0
Марлена
Марлена
03.03.2011 14:43
Мисля, че ще е по - добре джолана да се шпекова предварително с кисели краставички, пушени гърди и чесън, а към продуктите да се добавят броколи.
2
4
...
...
26.02.2011 12:22
Така е, съгласна съм, че сметаната ще се пресече, може би трябва да се сложи малко преди да се извади от фурната.
2
1
Ива
Ива
05.02.2011 23:21
Заквасената сметана ще се пресече.
2
2
asq
asq
28.12.2010 22:47
Смотано е това.
4
1