Тази рецепта коментираха

Анонимен
Христо Славейков
Христо Славейков
Класика в жанра, но 4 филии хляб са твърде много! Една филия на 500 гр. кайма стига.
22.12.2022 19:08
Потребител#268223
Потребител#268223
4 филии хляб не идват ли вповечко? Това кайма с хляб ли е или хляб с кайма?
20.06.2022 09:42
Йоана Георгиева
Йоана Георгиева
Аз добавям къри, риган и червен пипер.. Стават страхотни :)
24.09.2019 20:32
2
2
Buftichka
Buftichka
По принцип не обичам кюфтета с лук, но ще опитам от тези със сигурност !
26.07.2018 19:56
5
Цветанка Цветанова
Цветанка Цветанова
хляба го кисна в прясно мляко, а лукът леко го замразявам след като го настържа
24.02.2017 11:29
6
1
Йорданка Тасева
Йорданка Тасева
Вкусни кюфтета. Благодарим за рецептата! Аз като ги изпържа винаги ги оставям на кухненска хартия да се отцеди малко олиото.
25.06.2016 15:39
11
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Много сочни и вкусни, особено топлички! Но и аз предпочитам лука на ренде.
16.04.2016 13:59
9
2
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Също така лукът не го режа, а го стържа.
24.01.2016 14:21
5
Мариела Христова
Мариела Христова
В каймата аз добавям 1 настърган на дребно картоф и слагам 1 филия хляб.
24.01.2016 09:56
2
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Страхотна рецепта. Само че аз предпочитам да заменя хляба с 3 с.л. галета.
22.01.2016 19:37
9
2