Тази рецепта коментираха

Анонимен
Вели
Вели
Много вкусна се получи! Благодаря за рецептата.
24.12.2013 21:48
4
5
Цонка
Цонка
Питката стана просто Уникална!!!
24.12.2013 19:06
Ние двамата
Ние двамата
За първи път приготвяме питка за Бъдни вечер и стана чудесна! С това тесто лесно се прави украса. Благодаря!
24.12.2013 16:30
3
Райна
Райна
Страхотна питка,поздравление.Весели празници
23.12.2013 23:23
6
галя
галя
стандартна рецепта, няма как да не се надуе, щом има и бакпулвер. Става.
27.12.2012 01:08
Радостина
Радостина
Докладвам: питката не беше тестяна! Дори и на следващия ден си беше хубава и вкусна! Успех с готвенете на всички!Весели празници!:)
26.12.2012 11:26
16
Евгения Петкова
Евгения Петкова
Благодаря за рецептата, отдавна не бях се включвала в приключението да правя содена питка, а и още повече с неизпитана рецепта, но се получи много добре :) и на всички ни бе вкусно :). Благодаря!
25.12.2012 11:18
12
1
Радостина
Радостина
Току-що извадих питката от фурната. За содена питка доста се наду! :) Сега е "окъпана" и завита в кърпа - да й омекне коричката. Надявам се като я разчупим да не е тестяна вътре! После ще докладвам!
24.12.2012 19:27
5
2
тони
тони
моля да ми обясните подробно как се пече./фурната загрята ли е предварително, на каква височина се слага тавата във фурната. на колко градуса е фурната?/стойка
21.12.2012 17:49
31
3
Мила
Мила
Жм, не става само с ядене, трябва и акъл:)
То ако не ти идва от вътре, няма как да ти се получи каквото и да било. Рецептата е страхотна, така приготвям содената питка години наред!
20.12.2012 19:43
17
1
1
Покажи всички подкоментари
Жм
Жм
Що не си заврете тъпата рецепта някъде на дълбоко отзад? Не става за нищо, освен ако не си решил да си загубиш 1 час и да изхвърлиш продуктите и да останеш гладен.
13.12.2012 19:48
30
2
Покажи всички подкоментари