Тази рецепта коментираха

Анонимен
Радостина
Радостина
Докладвам: питката не беше тестяна! Дори и на следващия ден си беше хубава и вкусна! Успех с готвенете на всички!Весели празници!:)
26.12.2012 11:26
16
Евгения Петкова
Евгения Петкова
Благодаря за рецептата, отдавна не бях се включвала в приключението да правя содена питка, а и още повече с неизпитана рецепта, но се получи много добре :) и на всички ни бе вкусно :). Благодаря!
25.12.2012 11:18
12
1
Радостина
Радостина
Току-що извадих питката от фурната. За содена питка доста се наду! :) Сега е "окъпана" и завита в кърпа - да й омекне коричката. Надявам се като я разчупим да не е тестяна вътре! После ще докладвам!
24.12.2012 19:27
5
2
тони
тони
моля да ми обясните подробно как се пече./фурната загрята ли е предварително, на каква височина се слага тавата във фурната. на колко градуса е фурната?/стойка
21.12.2012 17:49
31
3
Мила
Мила
Жм, не става само с ядене, трябва и акъл:)
То ако не ти идва от вътре, няма как да ти се получи каквото и да било. Рецептата е страхотна, така приготвям содената питка години наред!
20.12.2012 19:43
17
1
1
87240
87240
sodata za hlqb li da bade ili bikarbonat
21.12.2015 14:20
2
Жм
Жм
Що не си заврете тъпата рецепта някъде на дълбоко отзад? Не става за нищо, освен ако не си решил да си загубиш 1 час и да изхвърлиш продуктите и да останеш гладен.
13.12.2012 19:48
30
2
Ivo
Ivo
Ако си тъп и ръцете ти са в задника, не се захващай . Рецептата си е ок !
20.12.2016 00:06
2
Име
Име
Ако рьчичките ти са отзад някьде дьлбоко и вьлшебна рецепта да имаш пак нищо няма да се получи Весели празници !
19.12.2013 10:21
25