Тази рецепта коментираха

Коментари (12)

Изпрати
Petia Gabi
Petia Gabi
25.11.2018 14:13
Страхотна рецепта
0
1
Веселина Константинова
Да, Сонче! Наду се, защото я направих с много любов! Поводът беше много приятен!
8
1
Plesneva
Plesneva
14.10.2016 22:44
Супер,няма нищо по-вкусно от направеното с любов :) Само такива поводи да има и все с такива красоти да ни радваш :)
3
1
Plesneva
Plesneva
14.10.2016 21:44
Страхотна е Веси,надула се е все едно ще бяга :)))
0
6
Ваня Георгиева
Аз правя и по двата начина активирам за когато не бързам а когато нямам много време я слагам в брашното.
0
2
Веселина Константинова
Маята е суха - пакетчетата, които продават по хранителните магазини. Може да се замени и с кубче. Даже и суха, я активирам, защото по-бързо втасва тестото след това.
0
3
Ваня Георгиева
Маята е суха на прах, аз така разбирам под 1 пакетче. Сухата мая може и да не се активира резултата е същия дори и ако е омесена със сухите съставки като брашното.
1
1
Радославка Андреева
маята суха или прясна едно пакетче
1
1
Веселина Константинова
Всяка печка пече различно и всеки готвач си и знае тънкостите. Радвам се, че се е получила! Аз често си замесвам питките с кисело мляко, а понякога комбинирам и с прясно мляко. А що се отнася до магазина - избягвам да си купувам. Предпочитам да си замеся. А когато го правиш с удоволствие и добавиш любов, се получава!
3
0
ВИЛИ-Виолета Матева
И аз често замесвам с кисело мляко, а не с прясно мляко както е прието ,питката е чудесна и наистина няма да я видим по магазините ,става само приготвена в домашни условия
3
1
Iveta Stanislavova
Iveta Stanislavova
07.09.2016 17:44
За първи път ми се получи толкова добра пита! Много ми допадна рецептата. Единствено така и не стигнах до 200 градуса при печенето - за около 15 мин. на 170 градуса стана супер!
5
1