Тази рецепта коментираха

Анонимен
Потребител#174490
Потребител#174490
Хубава рецепта .
24.07.2016 15:49
1
Име
Име
здравейте,не съм пробвал рецептата,но ми е малко хикс,как се слага без грам водичка да се пече и то на 230 градуса час и половина,няма ли да изгори,какво остава да е крехко и сочно,само една чаша вино мисля че е много малко.....
02.11.2014 15:18
7
Карафизова
Карафизова
Рецептата е страхотна!Много добре се получава...
06.02.2014 15:33
Ася
Ася
Страхотно! Готвим само телешко и само сухо го ядяхме досега. Много благодаря, уникален вкус
02.06.2013 21:49
Милица
Милица
Страхотно се получи ... невероятно крехко, сочно и галещо небцето :)
18.04.2012 12:59