Тази рецепта коментираха

Анонимен
Албена Асенова
Албена Асенова
Аз добавям и малко дивисил за повече аромат.
10.05.2016 09:07
1
Албена Асенова
Албена Асенова
Много добро решение за хора които не обичат агнешка карантия.
10.05.2016 09:06
1
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Аз я правя само с дробчета, защото това е единственото, което хапвам от карантията, но все пак става достав вкусно.
23.02.2016 09:31
1
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Хубава рецепта но и аз я правя рядко защото и моите хора в къщи някой не обичат дроб. :(
23.02.2016 00:51
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Дроб сарма не съм яла от много години,мн я харесвам,но вкъщи никой не яде карантия освен мен и не я правя,направо съм забравила вкуса на дробчетата.:)
Сега като видях твоята изглежда много апетитно и се заричам скоро да си направя,пък само аз ще си я хапна :)
22.02.2016 23:10
1
Djes
Djes
Определено трябва да се изпробва
22.02.2016 16:55
3
Илияна Димова
Илияна Димова
Прекрасна рецепта ! Благодаря за идеята !
22.02.2016 16:51
2
1