оризът как трябва да бъде
суров или леко сварен
чакам
10.03.2025 14:34
2
Анонимен
Суров и леко се запържва с лука до стъклен ефект
10.03.2025 21:56
Admin
Оризът е суров. Ако сложите ястието в студена със студена фурна, печете около час.
10.03.2025 21:55
Анонимен
оризът суров ли
трябва да е или....
10.03.2025 14:01
Албена Асенова-Писева
Аз добавям и малко дивисил за повече аромат.
10.05.2016 09:07
1
Албена Асенова-Писева
Много добро решение за хора които не обичат агнешка карантия.
10.05.2016 09:06
2
Анелия Терзиева
Аз я правя само с дробчета, защото това е единственото, което хапвам от карантията, но все пак става достав вкусно.
23.02.2016 09:31
1
Ваня Георгиева
Хубава рецепта но и аз я правя рядко защото и моите хора в къщи някой не обичат дроб. :(
23.02.2016 00:51
2
Сия Рибагина
Дроб сарма не съм яла от много години,мн я харесвам,но вкъщи никой не яде карантия освен мен и не я правя,направо съм забравила вкуса на дробчетата.:)
Сега като видях твоята изглежда много апетитно и се заричам скоро да си направя,пък само аз ще си я хапна :)
суров или леко сварен
чакам
трябва да е или....
Сега като видях твоята изглежда много апетитно и се заричам скоро да си направя,пък само аз ще си я хапна :)