Колко е количеството на водата? Половин чаша е много относително..
04.01.2022 13:34
2
Tatiana Atanasova
За да не поема тестото мазнина при замесване сложите 1супена лъжица водка или ракия!
23.06.2019 06:41
3
3
Гергана Георгиева
Страхотно вкусни стават,нищо че са пържени
09.05.2016 21:15
2
1
К К
Радвам се че Ви харесват.
09.05.2016 21:18
1
Monika Ivanova
Аз пък домашни не съм правила, трябва да опитам , но купешките са ми много мазни наистина/
09.05.2016 20:50
1
1
К К
Найстина от магазина са много тежки. Но с домашните има разлика.... страхотни са!
09.05.2016 20:54
Ваня Благоева
Обожавам пирошки, но правя рядко.
09.05.2016 20:28
1
1
К К
Стават малко бавно, но са вкусни.
09.05.2016 20:50
1
Албена Асенова-Писева
Обичам пирожки,макар и доста мазнички!
09.05.2016 16:36
1
1
К К
И аз като ги правих си мислих че ще бъдат мазни, но не бяха. Тайната е в добре загрятото олио и като се вадят се слагат върху кухненка хартия която му издърпва мазнината.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани