Тази рецепта коментираха

Анонимен
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Бобеца стана много вкусен, предполагам че зеления лук допринесе за това! От себе си добавих и малко пресен джоджен, вкъщи не признават боб без тази подправка. :)
18.05.2016 11:45
1
1
Покажи всички подкоментари
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Класика в българската кухня,но защо пържен? По рецептата,която е написана аз разбрах,че боба е задушен или варен,не и пържен
17.05.2016 17:24
1
2
Покажи всички подкоментари
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Обожаваме боба вкъщи, страхотна българска манджичка си е.
17.05.2016 16:16
1
1
Покажи всички подкоментари