Тази рецепта коментираха

Анонимен
Гергана  Георгиева
Гергана Георгиева
Бобеца стана много вкусен, предполагам че зеления лук допринесе за това! От себе си добавих и малко пресен джоджен, вкъщи не признават боб без тази подправка. :)
18.05.2016 11:45
1
1
К К
К К
Да! Зеления лук му придава специфичен фкус и ястието става по вкусно, все пак това си е българско ястие и с джоджен и също и бабина душица ще бъде много ароматно!
18.05.2016 11:48
1
Сия Рибагина
Сия Рибагина
Класика в българската кухня,но защо пържен? По рецептата,която е написана аз разбрах,че боба е задушен или варен,не и пържен
17.05.2016 17:24
1
2
К К
К К
Защото го запържвам, той е пържен попринцип, но слагам малко вода, да не е тежко, че и децата, ядът от него!
17.05.2016 18:22
Monika Ivanova
Monika Ivanova
най-вероятно, защото другите неща покрай него са запържени
17.05.2016 17:56
1
Ваня Благоева
Ваня Благоева
Обожаваме боба вкъщи, страхотна българска манджичка си е.
17.05.2016 16:16
1
1
К К
К К
Благодаря! Точно българско ястие!
17.05.2016 18:22